Pantoful Galben s-a nascut din pasiunea pentru Elvis, muzica si pantofi.

Elvis a revolutionat muzica nu doar prin imbinarea rhythm and bluesului cu country swing pentru a creea " rock- a- billy" ci si prin introducerea stilului sau personal de a se imbraca. Astfel a luat nastere Elvis personal style of fashion.

In magazinele noastre veti gasi pantofi de toate tipurile: eleganti - pantofi de seara incepand cu marimea 33, cu un calapod comod si un design atragator , pantofi sport, pantofi pentru pentru ocazii speciale, botine , cizme, stivale etc. dar veti simti ca este ceva deosebit fata de toate magazinele in care ati mai fost. Detinem cea mai variata gama de pantofi de mirese incepand cu marimea 33. Majoritatea pantofilor sunt fabricati in ateliere cu traditie din Romania. Reprezentam si firme de renume in domeniul pantofilor din piele din Romania si strainatate.
Pantoful Galben® este marca inregistrata a STEMA VERDE SRL.
Punem accentul pe materiale de calitate, modele atragatoare, atentie la detalii si confort. Pantoful Galben este cel mai mare distribuitor de incaltaminte din vestul tarii. La noi intalnesti o gama variata de pantofi, pentru orice ocazie, destinata chiar si celor mai pretentiosi consumatori! De asemenea, suntem singurul magazin din Romania care dispune de aparatura speciala pentru largit pantofi, ghete si cizme din piele , cu personal specializat.
O gama variata de modele potrivite stilului tau !

COMENZI TELEFONICE:
LUNI – VINERI ( 10.00 -17.00 )
Tel. 0730.803.089
Email: stemaverde.online@yahoo.com


Magazine

Timisoara:

1. Iulius mall, pe etaj cu auchan, tel. 0726 749 632

2. Centrul comercial Kapa, tel. 0729 998 343

Arad :

1. Bulevardul revolutiei, nr. 26 - 38, tel. 0729 998 344