Dacă nu ești complet mulțumit (a) de produsele achizitionate și dorești sa le returnezi, vei avea optiunea de a le returna prin curier în termen de maximum 14 zile calendaristice, de la data primirii comenzii. Procesul de retur se face prin parcurgerea pasilor de mai jos: – Retur direct din contul tau creat pe site; – Te rugam să ne trimiți un e-mail la adresa stemaverde.online@yahoo.com cu mentiunea RETUR, care sa cuprinda urmatoarele detalii: data și numărul comenzii, denumirea produselor pe care vrei sa le returnezi și cantitatea. – După inregistrarea cererii de retur, te rugam să ne trimiți articolul / articolele pe care vrei sa le returnezi în cutia în care a ajuns comanda ( în ambalaj original, cu etichete intacte, fără a prezenta urme de folosire) prin Fan Courier la adresa: STEMA VERDE SRL, Centru Comercial Kapa , str Divizia 9 Cavalerie, nr 4, Timisoara, Jud. Timis. – De reținut ca bunurile returnate trebuie să fie întotdeauna insotite de către FACTURA aferenta produsului / produselor returnate. Produsele returnate trebuie să fie insotite de datele cumparatorului, numărul contului bancar în care se va restitui contravaloarea produselor returnate, factura, numărul de telefon și fax, adresa de e-mail. Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa ne anuntati despre intentia de a returna produsele. Pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor nostri va vom fi recunoscatori daca ne veti spune motivele returnarii. Va multumim! De asemenea, atunci cand ne veti anunta despre intentia dumneavoastra de a face retur trebuie sa specificati si modalitatea de compensare, alegand dintre: 1. inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc. 2. primirea banilor inapoi. 1. Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator: – daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin, atunci noi va vom returna diferenta in contul dumneavoastra bancar. – daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump, atunci veti plati diferenta ca la orice alta comanda, la primirea coletului. 2. In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati pe email contul dumneavoastra bancar ( si anume: codul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului ).

Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise catre noi in sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face in 15 zile lucratoare de la confirmarea primirii returului si a tuturor informatiilor necesare pentru a face plata ( IBAN corect si titularul contului). Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ati primit coletul initial. Costul transportului de retur este suportat de cumparator, cu exceptia cazului in care returul se face din vina noastra.

Formular de Retragere din Contract

Conditii pentru returnarea produselor: – sa ne instiintati prin email, in termen de 14 zile calendaristice, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse. – sa folositi, pentru returnare, aceeasi companie de curierat. – produsul sa nu prezinte semne de purtare, semne de uzura sau consum. – in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat sa nu prezinte urme de deteriorare legate de impachetare. – ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat. – produsele din categoria: „Dresuri” nu se pot returna, din motive de igiena. Nota: Va recomandam sa probati pantofii pe o suprafata moale: covor/ mocheta, etc, pentru a preveni deteriorarea produsului, in cazul in care doriti sa il returnati. STEMA VERDE SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceasta politica de returnare. Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie. Costuri de returnare Taxele de expeditie ale returului vor fii suportate de catre cumparator. Adresa pentru returnarea produselor este: STEMA VERDE SRL, Centru Comercial Kapa , str Divizia 9 Cavalerie, nr 4, Timisoara, Jud. Timis. Va rugam sa folositi doar adresa de mai sus si nu adresa sediului social. Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati. Va raspundem cu cea mai mare placere. Email: stemaverde.online@yahoo.com Tel: 0730.803.089 [/col] [/row]